Megas Oy hankki enemmistöosuuden Suomen Toimitilakaluste Oy:stä

Megas Oy hankki enemmistö­osuuden Suomen Toimitila­kaluste Oy:stä

Megas Oy on 29.9.2023 solmitulla kaupalla hankkinut enemmistöosuuden Suomen Toimitilakaluste Oy:stä.


Suomen Toimitilakaluste Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, jonka toimialana on sisälogistiikan tuotteet ja niihin liittyvät palvelut. Yrityksen Oulun, Vaasan ja Kokkolan toimipisteissä työskentelee yhteensä 13 henkilöä. Päättyneellä tilikaudella yrityksen liikevaihto oli 5,5 M€ ja kasvua edelliseen tilikauteen oli 16,5 %.


Megas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Tuohinon mukaan: ”kaupan ala on kiehtonut minua jo pitkään. SToKa on merkittävä teollisuuden- ja kaupan alan toimija pohjoisessa Suomessa, joten se oli hyvin luonteva sijoituskohde Megas Oy:lle”.


Suomen Toimitilakaluste Oy:n toimitusjohtaja ja osaomistaja Kaj Katainen kommentoi puolestaan yrityskauppaa seuraavasti: ” Vuodesta 2009 asti yrityksen toiminnassa mukana olleena ja kehitystä seuranneena on hieno asia, että yrityksen omistajuus pysyy jatkossakin pohjoisessa Suomessa. On mahtavaa, että Megas Oy on nyt aktiivisena kumppanina Suomen Toimitilakaluste Oy:n seuraavissa kehitysaskelissa.”

Lisätietoja:
Kaj Katainen, toimitusjohtaja, Suomen Toimitilakaluste Oy
P. +358 40 809 2988, kaj.katainen@stoka.fi

Jussi Tuohino, hpj, Megas Oy
P. +358 400 292 800, jussi.tuohino@megas.fi

Lisätietoja Suomen Toimitilakaluste Oy:stä.

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Olli-Pekka Pahnila

hallituksen jäsen

Olli-Pekka on toiminut hallituksemme jäsenenä vuodesta 2022 alkaen.

Olli-Pekka on kokenut yrittäjä ja tietoturvakonsultti, jonka erikoisosaamista ovat strateginen suunnittelu, riskienhallinta ja johtamisjärjestelmät. Kokemuksensa kautta Olli-Pekka tuo arvokkaan osaamisensa osaksi yhtiömme hallituksen päätöksentekoa ja sen myötä Megas Family -yhtiöidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä riskien hallintaan.

Laura Nurmela

AA, OTK, VT – hallituksen jäsen

Laura on toiminut hallituksemme jäsenenä vuodesta 2022 alkaen.

Laura on monipuolinen liikejuridiikan ammattilainen ja osakkaana Asianajotoimisto Norra Oy:ssä. Lauralla on laaja kokemus erilaisten yritysjärjestelyiden hoitamisesta, yritysten neuvonnasta ja yhtiöoikeudesta.

Muita hallitustehtäviä:
Oulaisten Liikenne Oy (2022-), Alltime Oy (2021)

Mervi Valkonen

kirjanpitäjä, taloushallinnon assistentti

Mervi vastaa päivittäisten talousprosessiemme sujuvuudesta ja kirjanpidollisista tehtävistä. Mervin vastuulla on, että taloushallintomme on toteutettu tarkasti, tehokkaasti ja että talouden prosessit tukevat liiketoimintamme tavoitteita.

Yhteystiedot:
mervi.valkonen@megas.fi
+358 400 284 500

Lotta Kaartinen

TM – Management Partner

Lotta tekee tiivistä yhteistyötä johdon kanssa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän tuo mukanaan laaja-alaista kokemusta operatiivisten tehtävien lisäksi liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Yhtiön hallinnollisten tehtävien lisäksi Lotan ydinosaamisalueeseen kuuluu monikanavainen organisaatioviestintä.

Yhteystiedot:
lotta.kaartinen@megas.fi
+358 400 146  000

Jussi Tuohino

hallituksen pj.

Jussi on Megas Familyn pääomistaja, visionääri ja innostava johtaja, joka on vankasti omistautunut Megas Familyn yhtiöiden kestävän kasvun varmistamiseen. Jussin monipuolinen kokemus yrittäjyydestä sekä eri yritysten johtotehtävissä toimimisesta tuovat hänelle ainutlaatuisen näkökulman liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Yhteystiedot:
jussi.tuohino@megas.fi
+358 400 292 800