Megas Oy - Megas Family

Megas Oy hankki vähemmistö­osuuden R-Towing Oy:stä

Megas Oy on 31.10.2022 solmitulla kaupalla hankkinut 40 %:n vähemmistöosuuden perinteikkäästä meripalveluja tuottavasta R-Towing Oy:stä. R-Towing Oy:n tuottamat meripalvelut käsittävät muun muassa erilaisia laiva-avustus-, jäänmurto-, hinaus-, ruoppaus- ja merirakentamispalveluja.

Megas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Tuohino kuvailee R-Towing Oy:n täydentävän erinomaisesti Tuohino-omisteisten yritysten kokonaisuutta: ”R-Towing Oy on laadukas ja vaativia meripalveluja tuottava yritys, joka omaa merkittävän tulevaisuuden kasvupotentiaalin ja sopii täydellisesti Tuohino-kokonaisuuteen niin toimialan kuin liiketoiminnankin suhteen”.

Myös R-Towing Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rahja kuvailee kauppaa merkittäväksi askeleeksi yhtiön tulevaisuudelle: ”Omistuspohjan ja tätä kautta liiketoimintaosaamisen laajentamisella haemme erityisesti tulevaisuuden kasvun eväitä”.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Lisätietoa R-Towing Oy:stä löytyy osoitteesta www.r-towing.fi ja numerosta +358 400 382 652 (toimitusjohtaja Pekka Rahja).

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Olli-Pekka Pahnila

hallituksen jäsen

Olli-Pekka on toiminut hallituksemme jäsenenä vuodesta 2022 alkaen.

Olli-Pekka on kokenut yrittäjä ja tietoturvakonsultti, jonka erikoisosaamista ovat strateginen suunnittelu, riskienhallinta ja johtamisjärjestelmät. Kokemuksensa kautta Olli-Pekka tuo arvokkaan osaamisensa osaksi yhtiömme hallituksen päätöksentekoa ja sen myötä Megas Family -yhtiöidemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä riskien hallintaan.

Laura Nurmela

AA, OTK, VT – hallituksen jäsen

Laura on toiminut hallituksemme jäsenenä vuodesta 2022 alkaen.

Laura on monipuolinen liikejuridiikan ammattilainen ja osakkaana Asianajotoimisto Norra Oy:ssä. Lauralla on laaja kokemus erilaisten yritysjärjestelyiden hoitamisesta, yritysten neuvonnasta ja yhtiöoikeudesta.

Muita hallitustehtäviä:
Oulaisten Liikenne Oy (2022-), Alltime Oy (2021)

Mervi Valkonen

kirjanpitäjä, taloushallinnon assistentti

Mervi vastaa päivittäisten talousprosessiemme sujuvuudesta ja kirjanpidollisista tehtävistä. Mervin vastuulla on, että taloushallintomme on toteutettu tarkasti, tehokkaasti ja että talouden prosessit tukevat liiketoimintamme tavoitteita.

Yhteystiedot:
mervi.valkonen@megas.fi
+358 400 284 500

Lotta Kaartinen

TM – Management Partner

Lotta tekee tiivistä yhteistyötä johdon kanssa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän tuo mukanaan laaja-alaista kokemusta operatiivisten tehtävien lisäksi liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Yhtiön hallinnollisten tehtävien lisäksi Lotan ydinosaamisalueeseen kuuluu monikanavainen organisaatioviestintä.

Yhteystiedot:
lotta.kaartinen@megas.fi
+358 400 146  000

Jussi Tuohino

hallituksen pj.

Jussi on Megas Familyn pääomistaja, visionääri ja innostava johtaja, joka on vankasti omistautunut Megas Familyn yhtiöiden kestävän kasvun varmistamiseen. Jussin monipuolinen kokemus yrittäjyydestä sekä eri yritysten johtotehtävissä toimimisesta tuovat hänelle ainutlaatuisen näkökulman liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Yhteystiedot:
jussi.tuohino@megas.fi
+358 400 292 800